Pulse para ver el Certificado de Web de Interes Sanitario

28 octubre 2007

Lo veo y no lo creo....

Cómo es posible que con tanta gente que no puede aceder a ningun recurso para mejorar su calidad de vida, en la comarca de Manacor los enfermos de pk. no se molesten en aprovechar las actividades que la Asociacion Balear de Parkinson junto con las Instituciones Locales e Insulares ponen a su disposicion. De verdad que no me lo puedo creer, con el trabajo que cuesta poner en marcha estas cosas para que la gente no se conciencie de que es por su bien, cuando luego si saben decir que no tiene ayudas ni nadie se preocupa por ellos. Lo siento pero no me lo puedo callar. Aquí les pongo lo que viene en prensa.


L'Associació de Parkinson de les Balears veu perillar la seva continuïtat a Manacor per la falta de malalts que l'usin
PALMA DE MALLORCA, 26 d'octubre (EUROPA PRESS)
L'alcalde de de Manacor, Antoni Pastor, s'ha reunit amb la presidenta de l'Associació Balear de Parkinson, Antònia Vidal, per conèixer de primera mà els problemes i necessitats que tenen aquests malalts, segons ha informat el consistori en un comunicat.
Aquesta associació presta serveis a Palma, Manacor, Inca, Campos, Menorca i Eivissa. Concretament a Manacor, té unes prestacions amb els malalts de rehabilitació, logopèdia i atenció psicològica que poden ser utilitzades no només pels habitants de Manacor, sinó per tots aquells que visquin en la comarca.
Tot i això, d'algun temps ençà s'ha reduït considerablement el nombre de malalts que utilitzen el servei al municipi -de dotze a un-, de manera que l'associació veu perillar la continuïtat del servei degut a la falta de pacients, tot i que és la segona malaltia en nombre de persones afectades.
Vidal ha transmès aquesta situació a Pastor, que s'ha compromès a divulgar els serveis que ofereix l'Associació perquè tots aquells malalts que tinguin la necessitat de requerir l'ajuda puguin anar a l'Associació.
El parkinson és una malaltia neurodegenerativa, de progressió lenta, que es caracteritza pels tremolors, lentitud de moviments i rigidesa creixent dels músculs. Es tracta d'una degeneració crònica i progressiva de les estructures cerebrals encarregades de la coordinació del moviment, l'equilibri i del manteniment de la massa muscular i postural.

1 Comentario:

  1. No tenía idea de esta noticia , desde luego me parece lamentable .
    De ahí la lucha que todos llevamos por intentar que las cosas cambien .
    Seguro que algo conseguimos .
    Sigue así Neli . Nunca pierdas la ilusión .
    Un abrazo Mamen

    ResponderEliminar

Los comentarios están funcionando erráticamente. Por favor, insiste, procuraremos encontrar pronto una solución.
Si no tienes una cuenta Google, puedes escribir tu apodo o tu nombre, utilizando la opción NOMBRE/URL (no es preciso que añadas una URL si no tienes una página web :P).
Muchas gracias por tu comentario y por tu interés.

 
Ir arriba